Pünkösdi királyság? Ez királyság!

Pünkösd Kupa

(Hivatalos verseny IBGH 1-3 és IGP 1-3 B és C és BH-VT vizsga lehetőség)

A néphagyomány szerint a pünkösdi királyt versenyjátékokkal választották. A győztes egy teljes évig viselhette a címet. Ez idő alatt a pünkösdi királynak több előjoga is volt, nem kellett fizetnie a kocsmában, a lovát a barátai őrizték és meghívták minden mulatságba…

Elevenítsük fel ezt a hagyományt amúgy kutyás módra!

A hivatalos verseny eredményeken túl, külön értékeljük a legjobb fegyelmező és a legjobb őrző-védő munkát. A nyertes kutya és gazdája egy esztendeig büszkélkedhet a címmel és egy gyönyörű vándor kupával, amire felkerül a nevük. A következő évben a kupát ugyan fel kell ajánlani, de a nevük örökre fenn marad…

Nevezésed az email címünkre küldd!

vizsga: BH-VT, IBGH2, IBGH3
verseny: IBGH 1-3, IGP 1-3 B és/vagy C fázis

A rendezvényen a hivatalos MEOESZ díjszabás és az OMSE kedvezmény érvényes.

A legeredményesebb fegyelmező és a legeredményesebb őrző-védő gyakorlat cím kiválasztásához összesített pontrendszert (szorzókat) alkalmazunk.

 • IBGH1  nincs szorzó
 • IBGH2  szorzó 1,01
 • IBGH és IGP1  szorzó 1,02
 • IGP2     szorzó 1,03
 • IGP3     szorzó 1,04

Mint megszokott, a verseny lebonyolítása után mindenkit várunk egy jó hangulatú, közös falatozásra, a versenyzőket, a vizsgázókat és a nézőket is egyaránt.


Facebook oldalunkon naprakész hírfolyamot láthatsz, és követheted induló tanfolyamainkat, rendezvényeinket is. Tekintsd meg Galériánkat.

Árakkal, jelentkezésekkel és egyéb kérdésekkel kapcsolatban állunk rendelkezésedre e-mailben vagy telefonon keresztül.

  Ellenőrző kérdés a spam robotok ellen:

  Az üzenetben kérjük írd meg azt is, hogy pontosan mely rendezvényünk, képzésünk, foglalkozásunk felől érdeklődsz, vagy jelentkezel.

  A levél elküldésével a megadott adatok valódiságáért küldőként felelősséget vállalok, valamint elfogadom az adatkezelési szabályzatot is.