Nem csak segédeknek! Versenyzőknek, trénereknek is hasznos.

Az Országos Munkakutya SE segédképző tanfolyamot indít az őrző-védő sport iránt érdeklődők számára. Nem csak segédeknek, mindenkinek, aki szeretné érteni a kutyák viselkedését, az ösztönök működését, vagy hogyan fejleszthető egy kutya karaktere, önbizalma az őrző-védő munka által! Fiúknak és lányoknak egyaránt. Felszerelést korlátozott számban tudunk biztosítani.

A tanfolyam célja az őrző-munka segédelési feladataiba történő bevezetés. A résztvevők betekinthetnek a biztonságos és modern alapokon nyugvó őrző-védő segéd tevékenységről, és jártasságot szerezhetnek a vizsgamunkára való felkészítésben, a különböző kiképzési technikákban és a segédmunka koreográfiájának elsajátításában!

Versenyzőknek, trénereknek is hasznos.

A tanfolyam 2022. szeptember 4-én, vasárnap kezdődik, és december 18-án vizsgával zárul.

Időtartam: 3 hónap, 11 alkalom, vasárnaponként 8-11 óra között
Ára 180.000Ft

Felszerelést korlátozott számban biztosítunk. Ennek igényét a jelentkezésénél jelezni kell.

Helyszín: Bp, XV Felsőkert u és Mélyfúró u kereszteződés OMSE kutyás sportpálya


Facebook oldalunkon naprakész hírfolyamot láthatsz, és követheted induló tanfolyamainkat, rendezvényeinket is. Tekintsd meg Galériánkat.

Árakkal, jelentkezésekkel és egyéb kérdésekkel kapcsolatban állunk rendelkezésedre e-mailben vagy telefonon keresztül.

    Ellenőrző kérdés a spam robotok ellen:

    Az üzenetben kérjük írd meg azt is, hogy pontosan mely rendezvényünk, képzésünk, foglalkozásunk felől érdeklődsz, vagy jelentkezel.

    A levél elküldésével a megadott adatok valódiságáért küldőként felelősséget vállalok, valamint elfogadom az adatkezelési szabályzatot is.