1151 Bp., Felsőkert u. 2.   06 20 802 8221

Állatvédelmi csoportunk feladata a kutyák befogadásán, nevelésén és családba közvetítésén túl, a felelős állattartásra nevelés, tanácsadás és felvilágosítás minden korosztály számára.

Évek óta végezünk magánszemélyként is állatvédelmi és rehabilitációs feladatokat együttműködve más szervezetekkel. Szabadidőnkben és saját finanszírozásból tartjuk fent átmeneti kutyaotthonunkat.

Legtöbbször gazdájuk által leadásra szánt megunt vagy problémás kutyákkal foglalkozunk. Elsődleges célunk a családban tartásuk, ha ez lehetséges, de erre csak ritkán van fogadóképes hozzáállás a gazdik részéről. A leadott kutyákat befogadjuk az átmeneti otthonunkban és nálunk tanulja meg a helyes viselkedést, hogy új családhoz kerülhessen.

bárka átmeneti kutya otthonkép

Bárka Átmeneti Kutyaotthonban elhelyezett kutyákat szerződéssel, chippel, oltási könyvvel és ivartalanítva adjuk át az új családjuknak. Az általunk örökbe adott kutyák további sorsát figyelemmel kísérjük az állat haláláig, a gazdáikkal fenntartjuk a kapcsolatot és igény esetén tanácsot, segítséget nyújtunk számukra.

Magnet Bank számlaszám: 16200230-10020092

IBAN Számlaszám: HU84162002301002009200000000 (Swift kód: HBWEHUHB)

Kedvezményezett: Kutyás Központ SE – állatvédelmi csoport

ÖRÖKBEFOGADHATÓ KUTYÁINKat megtalálhatod a facebookon:

Bárka Átmeneti Kutyaotthon kutyái – Facebook

Kérdésed merült fel? Részletekkel kapcsolatban keress Minket az alábbi elérhetőségeken!


Facebook oldalunkon naprakész hírfolyamot láthatsz, vagy tekintsd meg Galériánkat.

 

Petrisyn Anita vezető kiképző, iskola vezető

Több generációs kutyakiképző családban nőttem fel. Nagyszüleim vezették az ország első és leghírnevesebb kutyaiskoláját, Budapesten a XIII. kerületben, így ott töltöttem a mindennapjaimat.

Részt vettem az Országos Munkakutya SE magas színvonalú Okleveles Kutyakiképző Tanfolyamának kidolgozásában. Önállóan fejlesztett programjaim a Gyermek-kutyakommunikációs tanfolyam és a Felelős kisgazdi programok. Számomra fontos minden kutya ♡ és majdnem mindent tudok a kutyákról.

A kutyasulis szervezett tréningeken túl, mi mindennel lehet hozzám fordulni?
Gazdi előképzés, Gazdi képzés, Örökbefogadás, Gazdi-kutya kommunikáció, Szocializálás, Kutyák összeszoktatása.

Menü: Kutyasuli szolgáltatásai, Tanfolyamok és képzések, Versenyek és vizsgák