Állatvédelmi csoportunk feladata a kutyák befogadásán, nevelésén és családba közvetítésén túl, a felelős állattartásra nevelés, tanácsadás és felvilágosítás minden korosztály számára.

Évek óta végezünk magánszemélyként is állatvédelmi és rehabilitációs feladatokat együttműködve más szervezetekkel. Szabadidőnkben és saját finanszírozásból tartjuk fent átmeneti kutyaotthonunkat.

Legtöbbször gazdájuk által leadásra szánt megunt vagy problémás kutyákkal foglalkozunk. Elsődleges célunk a családban tartásuk, ha ez lehetséges, de erre csak ritkán van fogadóképes hozzáállás a gazdik részéről. A leadott kutyákat befogadjuk az átmeneti otthonunkban és nálunk tanulja meg a helyes viselkedést, hogy új családhoz kerülhessen.

bárka átmeneti kutya otthonkép

Bárka Átmeneti Kutyaotthonban elhelyezett kutyákat szerződéssel, chippel, oltási könyvvel és ivartalanítva adjuk át az új családjuknak. Az általunk örökbe adott kutyák további sorsát figyelemmel kísérjük az állat haláláig, a gazdáikkal fenntartjuk a kapcsolatot és igény esetén tanácsot, segítséget nyújtunk számukra.

Magnet Bank számlaszám: 16200230-10020092

IBAN Számlaszám: HU84162002301002009200000000 (Swift kód: HBWEHUHB)

Kedvezményezett: Kutyás Központ SE – állatvédelmi csoport

ÖRÖKBEFOGADHATÓ KUTYÁINKat megtalálhatod a facebookon:

Bárka Átmeneti Kutyaotthon kutyái – Facebook


Facebook oldalunkon naprakész hírfolyamot láthatsz, és követheted induló tanfolyamainkat, rendezvényeinket is. Tekintsd meg Galériánkat.

Árakkal, jelentkezésekkel és egyéb kérdésekkel kapcsolatban állunk rendelkezésedre e-mailben vagy telefonon keresztül.

    Ellenőrző kérdés a spam robotok ellen:

    Az üzenetben kérjük írd meg azt is, hogy pontosan mely rendezvényünk, képzésünk, foglalkozásunk felől érdeklődsz, vagy jelentkezel.

    A levél elküldésével a megadott adatok valódiságáért küldőként felelősséget vállalok, valamint elfogadom az adatkezelési szabályzatot is.