Palánk futás

 

Kategória:

Gyorsasági és erőnléti verseny

A feladat:

A kutyának egy háromszög alakú palánkon kell adott idő alatt minél többszőr átfutnia oda és vissza, gyors fordulatokkal.

Verseny szabályok és pontozás:

A futam 1 percig tart, ez idő alatt a kutyának a lehető legtöbbször kell keresztülmennie a palánkon és mind a négy lábával érintenie a földet.  Ahányszor a kutya lábai elérik a talajt, annyiszor 1 pontot kap.

A bíró hangosan számolja a földetéréseket és a futam végén rögzíti az eredményt, mellette a segédbíró stopperrel méri az időt.

A kutyavezető motiválhatja a kutyát labdával, párnával, állatszőrrel, játékkal. (Élőállat és élelem tilos!) A kutya nem érhet hozzá a motivációs eszközhöz! Ha hozzáér, a menetnek vége, az addig elért eredményt kell rögzíteni.

Eszközigény és pályaméret:

A versenyen palánk méretei:

A palánkot 150 cm magasságúra kell állítani és úgy kell elhelyezni, hogy a palánk körül minimum 10-10 méter szabad területet kell biztosítani a feladat zavartalan végrehajtásához. Kistestű kutyák esetén a palánk magassága a verseny kiírás szerint csökkenthető.


Facebook oldalunkon naprakész hírfolyamot láthatsz, és követheted induló tanfolyamainkat, rendezvényeinket is. Tekintsd meg Galériánkat.

Árakkal, jelentkezésekkel és egyéb kérdésekkel kapcsolatban állunk rendelkezésedre e-mailben vagy telefonon keresztül.

    Ellenőrző kérdés a spam robotok ellen:

    Az üzenetben kérjük írd meg azt is, hogy pontosan mely rendezvényünk, képzésünk, foglalkozásunk felől érdeklődsz, vagy jelentkezel.

    A levél elküldésével a megadott adatok valódiságáért küldőként felelősséget vállalok, valamint elfogadom az adatkezelési szabályzatot is.