1151 Bp., Felsőkert u. 2.   06 20 802 8221

  Tudod már mit csinálsz a nyáron?  

Gyermek – Kutya kommunikációs tanfolyam

7-16 éves gyermekek részére

Hétfőtől péntekig, naponta 8-18 óra között

A tanfolyamok minden évben július és augusztus hónapban kerülnek megrendezésre. További információ a pontos időpontról az Országos Munkakutya SE vizsgaközpont és kutyaiskola Facebook oldalán az eseményeknél található.

Szeretnéd megismerni a kutyák viselkedését, szokásait, a kutyakiképzés fortélyait? Ha szereted az állatokat, és szeretnél megtudni többet arról, hogy hogyan él, mit eszik és hogyan beszélget, akkor ez a tanfolyam Neked szól! Mi biztosítjuk a kutyákat és az izgalmas kutyás programokat, Neked csak a jó kedvedet kell elhozni.

A tanfolyam célja, hogy a gyerekek találkozzanak különböző méretű és habitusú kutyákkal, hogy megtanuljanak tudatosan foglalkozni velük, és megismerjenek többféle módszert a kutyák tanítására (Hogyan érjem el, hogy megtegye amit szeretnék).

Kinek szól ez a tanfolyam: – akiknek még nincs kutyájuk, de szeretnének. – akiknek sajnos nem lehet, de nagyon kedvelik négylábú barátainkat – és természetesen azokat a gyerekeknek is akiknek van otthon kutyájuk, és szeretnének többet tudni róluk, vagy javítani a gazda-kutya kapcsolaton.

A kisgazdákat és a kutyákat szakképzett kutyakiképzők segítik a feladatok elsajátításában. Természetesen mindez sok játékkal, játékos feladatokkal.

A tanfolyamok minden évben július és augusztus hónapban kerülnek megrendezésre. További információ a pontos időpontról az Országos Munkakutya SE vizsgaközpont és kutyaiskola Facebook oldalán az eseményeknél található.

Jelentkezés az e-mail címünkön lehet az alábbi adatok megadásával: gyermek neve, születési éve, szülő neve, telefonszám és email cím.

Helyszín:

Családi Kutyás Sportközpont, Bp., XV. Felsőkert u. és Mélyfúró u. találkozásánál lévő OMSE kutyás sportpálya

Célunk, tudatos kis gazdikat képezni, sok-sok játékkal és vidámsággal.

Foglalási és fizetési információk:

A jelentkezés a tábor díjának befizetésével válik véglegessé.

Áfás számla igényét (név, cím, adószám), kérjük e-mailben jelezze.

A beérkezett jelentkezésről és a befizetésről is visszaigazolást küldünk. Ha bármelyik nem érkezik meg Önhöz, kérem telefonon, vagy email címünkön jelezze.

PROGRAM:

• Hétfőtől péntekig, 8-9 óra között megérkezés, 9 órától 17 óráig élményekkel és kutyákkal teli elfoglaltságot biztosítunk, 17-18 óra között távozás.

•  Délelőtt tanítás és játék, vagy játékos tanítás. Megtanulunk kutyául, vagyis megtanuljuk megérteni a jelzéseiket és azt, hogy mi hogyan értessük meg magunkat a kutyánkkal.

•  Kb 12,30-kor ebédelünk, utána pihenő, kikapcsolódás.

•  Délután ismét kutyás foglalkozások: sportok, játékok.

•  A foglalkozásokat szakképzett kutyakiképző szakember irányítja.

A tanfolyamot a Kutyás Központ Sport Egyesület szervezi, a Bárka Átmeneti Kutyaotthon kutyái részvételével. A tanfolyamon nem saját kutyával tanulnak a gyerekek.

Kérdésed merült fel? Részletekkel kapcsolatban keress Minket az alábbi elérhetőségeken!


Facebook oldalunkon naprakész hírfolyamot láthatsz, vagy tekintsd meg Galériánkat.

 

Petrisyn Anita vezető kiképző, iskola vezető

Több generációs kutyakiképző családban nőttem fel. Nagyszüleim vezették az ország első és leghírnevesebb kutyaiskoláját, Budapesten a XIII. kerületben, így ott töltöttem a mindennapjaimat.

Részt vettem az Országos Munkakutya SE magas színvonalú Okleveles Kutyakiképző Tanfolyamának kidolgozásában. Önállóan fejlesztett programjaim a Gyermek-kutyakommunikációs tanfolyam és a Felelős kisgazdi programok. Számomra fontos minden kutya ♡ és majdnem mindent tudok a kutyákról.

A kutyasulis szervezett tréningeken túl, mi mindennel lehet hozzám fordulni?
Gazdi előképzés, Gazdi képzés, Örökbefogadás, Gazdi-kutya kommunikáció, Szocializálás, Kutyák összeszoktatása.

Menü: Kutyasuli szolgáltatásai, Tanfolyamok és képzések, Versenyek és vizsgák