Gyermek-kutya kommunikációs tanfolyam

  Tudod már mit csinálsz a nyáron?  

Gyermek – Kutya kommunikációs tanfolyam

7-16 éves gyermekek részére

Hétfőtől péntekig, naponta 8-18 óra között

A tanfolyamok minden évben július és augusztus hónapban kerülnek megrendezésre. További információ a pontos időpontról az Országos Munkakutya SE vizsgaközpont és kutyaiskola Facebook oldalán az eseményeknél található.

Szeretnéd megismerni a kutyák viselkedését, szokásait, a kutyakiképzés fortélyait? Ha szereted az állatokat, és szeretnél megtudni többet arról, hogy hogyan él, mit eszik és hogyan beszélget, akkor ez a tanfolyam Neked szól! Mi biztosítjuk a kutyákat és az izgalmas kutyás programokat, Neked csak a jó kedvedet kell elhozni.

A tanfolyam célja, hogy a gyerekek találkozzanak különböző méretű és habitusú kutyákkal, hogy megtanuljanak tudatosan foglalkozni velük, és megismerjenek többféle módszert a kutyák tanítására (Hogyan érjem el, hogy megtegye amit szeretnék).

Kinek szól ez a tanfolyam: – akiknek még nincs kutyájuk, de szeretnének. – akiknek sajnos nem lehet, de nagyon kedvelik négylábú barátainkat – és természetesen azokat a gyerekeknek is akiknek van otthon kutyájuk, és szeretnének többet tudni róluk, vagy javítani a gazda-kutya kapcsolaton.

A kisgazdákat és a kutyákat szakképzett kutyakiképzők segítik a feladatok elsajátításában. Természetesen mindez sok játékkal, játékos feladatokkal.

A tanfolyamok minden évben július és augusztus hónapban kerülnek megrendezésre. További információ a pontos időpontról az Országos Munkakutya SE vizsgaközpont és kutyaiskola Facebook oldalán az eseményeknél található.

Jelentkezés az e-mail címünkön lehet az alábbi adatok megadásával: gyermek neve, születési éve, szülő neve, telefonszám és email cím.

Helyszín:

Családi Kutyás Sportközpont, Bp., XV. Felsőkert u. és Mélyfúró u. találkozásánál lévő OMSE kutyás sportpálya

Célunk, tudatos kis gazdikat képezni, sok-sok játékkal és vidámsággal.

A beérkezett jelentkezésről és a befizetésről is visszaigazolást küldünk. Ha bármelyik nem érkezik meg Önhöz, kérem telefonon, vagy email címünkön jelezze.

PROGRAM:

• Hétfőtől péntekig, 8-9 óra között megérkezés, 9 órától 17 óráig élményekkel és kutyákkal teli elfoglaltságot biztosítunk, 17-18 óra között távozás.

•  Délelőtt tanítás és játék, vagy játékos tanítás. Megtanulunk kutyául, vagyis megtanuljuk megérteni a jelzéseiket és azt, hogy mi hogyan értessük meg magunkat a kutyánkkal.

•  Kb 12,30-kor ebédszünet, utána pihenő, kikapcsolódás.

•  Délután ismét kutyás foglalkozások: sportok, játékok.

•  A foglalkozásokat szakképzett kutyakiképző szakember irányítja.

A tanfolyamot a Kutyás Központ Sport Egyesület szervezi, a Bárka Átmeneti Kutyaotthon kutyái részvételével. A tanfolyamon nem saját kutyával tanulnak a gyerekek.


Facebook oldalunkon naprakész hírfolyamot láthatsz, és követheted induló tanfolyamainkat, rendezvényeinket is. Tekintsd meg Galériánkat.

Árakkal, jelentkezésekkel és egyéb kérdésekkel kapcsolatban állunk rendelkezésedre e-mailben vagy telefonon keresztül.

    Ellenőrző kérdés a spam robotok ellen:

    Az üzenetben kérjük írd meg azt is, hogy pontosan mely rendezvényünk, képzésünk, foglalkozásunk felől érdeklődsz, vagy jelentkezel.

    A levél elküldésével a megadott adatok valódiságáért küldőként felelősséget vállalok, valamint elfogadom az adatkezelési szabályzatot is.