1961 óta a civil kutyatartók szolgálatában.

Célunk a felelős állattartásra való oktatás nevelés és a kutyatartói kultúra kialakítása és népszerűsítése. Tudjuk és hirdetjük is, hogy minden kutya képezhető fajtájától, korától és nemétől függetlenül. Az sem számít rendelkezik-e származási lappal vagy sem… és minden gazda képes engedelmes, kiegyensúlyozott kutyát nevelni.

 

A mottónk: Ha előbb nem ment, még később is jobb, mint soha!

 

KÉPEZZE KUTYÁJÁT! A képzett kutya biztonság.

A befektetett idő és munka szoros kötelékké válik a kutya és a gazdája között. A képzett kutya mindig az ember barátja marad, a jó ember pedig a kutya barátja.

Az OMSE kutyaiskoláiban nem csak a kutya tanul, a gazdi is mindent megtanulhat, ami szükséges a kutyatartáshoz és az életre szóló szoros kapcsolat kialakításához. Többféle képzési formát kínálunk, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt.


 

1961 óta a civil kutyások szolgálatában. Célunk a felelős állattartásra való oktatás nevelés. Kérjük, hogy adójának 1%-ával támogassa célunk megvalósítását! Adószámunk: 19000022-1-41
Köszönjük!
Országos Munkakutya Sportegyesület


Facebook oldalunkon naprakész hírfolyamot láthatsz, és követheted induló tanfolyamainkat, rendezvényeinket is. Tekintsd meg Galériánkat.

Árakkal, jelentkezésekkel és egyéb kérdésekkel kapcsolatban állunk rendelkezésedre e-mailben vagy telefonon keresztül.

    Ellenőrző kérdés a spam robotok ellen:

    Az üzenetben kérjük írd meg azt is, hogy pontosan mely rendezvényünk, képzésünk, foglalkozásunk felől érdeklődsz, vagy jelentkezel.

    A levél elküldésével a megadott adatok valódiságáért küldőként felelősséget vállalok, valamint elfogadom az adatkezelési szabályzatot is.