1151 Bp., Felsőkert u. 2.   06 20 802 8221

Miért nálunk tanuljatok?

A fokozatosság elvét követő oktatással építjük fel a kutyákat. A kutyaiskolák általában csak egyféle képzési technikát használnak, mi szinte az összessel dolgozunk, amit a csoportban történő egyéni fejlesztési folyamatokkal támogatunk meg. A kutyád fejlődését leginkább segítő eszközt mutatjuk meg neked, hogy minél könnyebben haladjatok a foglalkozásokon. Képzésünk az integrált tapasztalati tanulás módszertanára épül, ezért a tanfolyamaink kiemelkedően hatékonyak!

– Kiskutya választást segítő konzultáció

– Gazdi képző 2-3 hónapos kiskutyák és gazdáik számára (hogyan ne rontsam el)

– Kutyanapközi 8-17 óra között (képzéssel is)

– Kutya panzió és kutyataxi

– Kutyaovi és iskola előkészítő foglalkozások  3 hónapos kortól (a legmegfelelőbb, ahol játszva tanul a kutya és a gazdi. Ragaszkodás, kötődés, figyelem építés és tanácsadás.)

– Kezdő engedelmes tanfolyam a jó magaviseletért (ragaszkodás, behívhatóság, irányíthatóság alapok és tanácsadás)

– Középfokú tanfolyam a kényelmes együttélésért (együttműködés pórázon és póráz nélkül, koncentráció és figyelem egyéb körülmények között is)

– Haladó engedelmes tanfolyam a minden helyzetben együttműködő kutyáért (együttműködés és irányíthatóság elmélyítése, nehezített helyzetekben is)

– Magas szintű engedelmes tanfolyam (hivatalos, nemzetközi  MEOESZ által igazolt BH bizonyítvánnyal)  A fokozatosság elvét követő oktatással építjük fel a kutyákat vizsga, illetve versenyszintig, a pontos, gyors és koncentrált feladat végrehajtására, mely során kutya és gazdája képessé válik egyre bonyolultabb feladatok végrehajtására is.

– Felsőfokú tanfolyamok (Nemzetközi IGP 1-3 vizsgával, több fázisban)

A verseny és vizsga felkészítésre azokat a gazdi-kutya párosokat várjuk, akik finomítani, pontosítani szeretnék kutyájuk tudását a megfelelő vizsga megszerzéséhez vagy versenyzéshez.

Egyéni képzések (akár az otthonodban is)

– Trükk órák és dog dancing képzések

– Rodeó az alapoktól a versenyszintig

– Rally obedience oktatás

– Keresőkutya alapképzés: nyomkövetés, szimatmunka, apport, azonosítási gyakorlatok (szellemi igénybevétel és kifárasztás)

– Őrző-védő képzés és ösztönkezelő foglalkozások (önbizalom növelés, kezelhetőség, fegyelem) Félős és agresszív kutyáknak más-más okból, de egyaránt hasznos!

– Szolgálati kutya felkészítés (személy- és vagyonőrök, egyéb szervezetek részére speciálisan, igény szerint)

Hatalmas területen, gyönyörű környezetben várjuk a kutyázni, sportolni vágyókat.

“Hobbytól a verseny szintig, családi szemlélettől a profi sportig!”

Többféle foglalkozást kínálunk, hogy megtalálhasd a számotokra leginkább megfelelőt. Minden hónapban rendezünk vizsgákat és versenyeket különféle sportágakban.

Kérdésed merült fel? Részletekkel kapcsolatban keress minket az alábbi elérhetőségeken!

Kérdésed merült fel? Részletekkel kapcsolatban keress Minket az alábbi elérhetőségeken!


Facebook oldalunkon naprakész hírfolyamot láthatsz, vagy tekintsd meg Galériánkat.

 

Petrisyn Anita vezető kiképző, iskola vezető

Több generációs kutyakiképző családban nőttem fel. Nagyszüleim vezették az ország első és leghírnevesebb kutyaiskoláját, Budapesten a XIII. kerületben, így ott töltöttem a mindennapjaimat.

Részt vettem az Országos Munkakutya SE magas színvonalú Okleveles Kutyakiképző Tanfolyamának kidolgozásában. Önállóan fejlesztett programjaim a Gyermek-kutyakommunikációs tanfolyam és a Felelős kisgazdi programok. Számomra fontos minden kutya ♡ és majdnem mindent tudok a kutyákról.

A kutyasulis szervezett tréningeken túl, mi mindennel lehet hozzám fordulni?
Gazdi előképzés, Gazdi képzés, Örökbefogadás, Gazdi-kutya kommunikáció, Szocializálás, Kutyák összeszoktatása.

Menü: Kutyasuli szolgáltatásai, Tanfolyamok és képzések, Versenyek és vizsgák