Otti néni emlékverseny és vizsga (BH-VT, IBGH-IGP) és Hernádvölgyi Amsel Nyomkövető verseny
Minden év márciusában

A rendezvényt Szopó Béláné (Otti néni), Magyarország első női kiképzője és munkakutyás versenyzője tiszteletére rendezzük, aki dobogós eredményeivel, belföldön és külföldön egyaránt népszerűsítette a kutyás sportokat.

Legerősebb fázisa a nyomkövetés oktatása volt. Rendre nevelte ki a legtöbbször 100 pontos, dobogós kutyákat. A minden év márciusában megrendezésre kerülő Hernádvölgyi Amsel (Otti néni egyik legeredményesebb kutyája emlékére) nyomkövető versennyel szeretnénk a nyomkövetés sportot is népszerűsíteni a kutyások körében és lehetőséget adni a kezdőknek és haladóknak a sportszerű megmérettetésre.

Kezdő szint:
Saját nyom, várakozási idő nélkül, max. 100 lépés, 2 nyomszár, 1 törés (tompa vagy ív), 2 saját tárgy, a tárgyaknál jutalmazható a kutya.

Haladó szint:
Saját nyom, hülési idő 20p, max. 300 lépés, 3 nyomszár, 2 törés, 3 saját tárgy, (IGP1 A)

Várunk minden vizsgázó és versenyző sporttársat és érdeklődőt az OMSE Kutyaiskola és Vizsgaközpont Sportpályán (Bp., XV. Felsőkert u. 2., a Mélyfúró utca találkozásásnál)

Bizonyítványt adó vizsgák: BH-VT, IPG 1-3,

Teljesítményfüzetbe regisztrált vizsgák: IBGH 2-3, IGP-Ev A-B-C, MKV 1-3, NyK 1-3, E 1-3, Vk 1-3

Nevezésedet az email címünkre küldd, az alábbi aadatokkal:

1, Felvezető neve
2, Kutya neve és születési ideje
3, vizsga vagy verseny és a szintje
4, OMSE vagy MEOESZ tagsággal rendelkezel-e (Tagság a helyszínen váltható)


Facebook oldalunkon naprakész hírfolyamot láthatsz, és követheted induló tanfolyamainkat, rendezvényeinket is. Tekintsd meg Galériánkat.

Árakkal, jelentkezésekkel és egyéb kérdésekkel kapcsolatban állunk rendelkezésedre e-mailben vagy telefonon keresztül.

    Ellenőrző kérdés a spam robotok ellen:

    Az üzenetben kérjük írd meg azt is, hogy pontosan mely rendezvényünk, képzésünk, foglalkozásunk felől érdeklődsz, vagy jelentkezel.

    A levél elküldésével a megadott adatok valódiságáért küldőként felelősséget vállalok, valamint elfogadom az adatkezelési szabályzatot is.