Kutyás atlétikai versenytípusok

 

A kutyás atlétikai versenyek 8 főfázis (13 osztott fázis) verseny összefoglaló neve. A versenyeket lehet fázisonként és kategória csoportonként (“A” duatlon, “B” és “C” triatlon) és azon belül is lehet egyéni vagy csapatversenyként meghirdetni.

  1. A) Fogás erősség és kitartás mérő versenyek

(Rendezhető fázisonként vagy duatlon versenyként)

1) lógatás/függeszkedés

2) kötélhúzás

  1. B) Gyorsasági erőnléti versenyek

1) szánkóhúzás (max. saját súlyú)

2) fékezőernyős futás

2) “A” palánk mászó verseny

3) futópad verseny

4) trackmill

  1. C) Rugalmassági ügyességi versenyek

1) távolugrás

2) érintésnélküli akadályugrás

3) magasugrás

4) falmászás

A verseny területére csak érvényes veszettségi oltást igazoló egészségügyi könyvvel vagy állatútlevéllel lehet belépni. Ennek bemutatását egész nap kérhetjük.

A rendezvény ideje alatt a teljes területen kötelező a póráz használata. Kutyáját nem pórázon vezető résztvevő az aznapi rendezvényről kitiltható, ez esetben részvételi díjat nem térítünk vissza. Szintén kitiltást vonhat maga után a szemetelés, vagy egyéb olyan magatartás, ami a rendezvényen résztvevők (emberek és kutyák) biztonságát veszélyezteti, megbotránkozást okoz vagy a szervező klub rossz hírét keltheti.


Facebook oldalunkon naprakész hírfolyamot láthatsz, és követheted induló tanfolyamainkat, rendezvényeinket is. Tekintsd meg Galériánkat.

Árakkal, jelentkezésekkel és egyéb kérdésekkel kapcsolatban állunk rendelkezésedre e-mailben vagy telefonon keresztül.

    Ellenőrző kérdés a spam robotok ellen:

    Az üzenetben kérjük írd meg azt is, hogy pontosan mely rendezvényünk, képzésünk, foglalkozásunk felől érdeklődsz, vagy jelentkezel.

    A levél elküldésével a megadott adatok valódiságáért küldőként felelősséget vállalok, valamint elfogadom az adatkezelési szabályzatot is.