1151; Bp. Felsőkert u. 2,   06 20 802 8221

1961 óta a civil kutyatartók szolgálatában.

Célunk a felelős állattartásra való oktatás nevelés és a kutyatartói kultúra kialakítása és népszerűsítése. Tudjuk és hirdetjük is, hogy minden kutya képezhető fajtájától, korától és nemétől függetlenül. Az sem számít rendelkezik-e származási lappal vagy sem… és minden gazda képes engedelmes, kiegyensúlyozott kutyát nevelni.

 

A mottónk: Ha előbb nem ment, még később is jobb, mint soha!

 

KÉPEZZE KUTYÁJÁT! A képzett kutya biztonság.

A befektetett idő és munka szoros kötelékké válik a kutya és a gazdája között. A képzett kutya mindig az ember barátja marad, a jó ember pedig a kutya barátja.

Az OMSE kutyaiskoláiban nem csak a kutya tanul, a gazdi is mindent megtanulhat, ami szükséges a kutyatartáshoz és az életre szóló szoros kapcsolat kialakításához. Többféle képzési formát kínálunk, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt.


 

1961 óta a civil kutyások szolgálatában. Célunk a felelős állattartásra való oktatás nevelés. Kérjük, hogy adójának 1%-ával támogassa célunk megvalósítását! Adószámunk: 19000022-1-41
Köszönjük!
Országos Munkakutya Sportegyesület

Kérdésed merült fel? Részletekkel kapcsolatban keress Minket az alábbi elérhetőségeken!


Facebook oldalunkon naprakész hírfolyamot láthatsz, vagy tekintsd meg Galériánkat.

 

Petrisyn Anita vezető kiképző, iskola vezetőPetrisyn Anita vezető kiképző, iskola vezető
A nevem Petrisyn Anita. Több generációs kutyakiképző családban nőttem fel. Nagyszüleim vezették az ország első és leghírnevesebb kutyaiskoláját, Budapesten a XIII. kerületben, így ott töltöttem a mindennapjaimat.

Részt vettem az Országos Munkakutya SE magas színvonalú Okleveles Kutyakiképző Tanfolyamának kidolgozásában. Önállóan fejlesztett programjaim a Gyermek-kutyakommunikációs tanfolyam és a Felelős kisgazdi programok. Számomra fontos minden kutya ♡ és majdnem mindent tudok a kutyákról.

A kutyasulis szervezett tréningeken túl, mi mindennel lehet hozzám fordulni?
Gazdi előképzés, Gazdi képzés, Örökbefogadás, Gazdi-kutya kommunikáció, Szocializálás, Kutyák összeszoktatása.

Menü: Kutyasuli szolgáltatásai, Tanfolyamok és képzések, Versenyek és vizsgák

open